• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

RADIX 

TIL BRYLLUP

Radix leverer flere tjenester til bryllup. Enten det er ditt eget bryllup eller en venn/familie sitt. Utdrikningslag for brud eller brudgom med venner i ulike dansestiler er kjempegøy og passer alle! Kanskje dere vil gjøre en litt unik brudevals eller arrangere flashmob i selskapet? Kontakt Radix for både privattimer og show i forkant og under ditt bryllup!

Brudevalsen er en av de viktigste høydepunktene i bryllupet. De siste 5 årene har flere og flere brudepar gått bort fra den klassiske brudevalsen for å heller gjøre en koreografi med fokus på glimt i øye. Radix kan hjelpe akkurat dere med en skreddersydd dans for deres "First Dance". 


Vi ønsker først å bli bedre kjent med dere som par slik at vi kan finne ut hva slags musikk, stil og fokus som passer dere best. Ikke minst hvilke danseferdigheter dere har. Du trenger ingen erfaring fra før! Deretter starter innstuderinger gjennom privattimer og en innstuderings video som dere kan bruke til egen disposisjon blir sendt sammen med lydmix.

 

Om ønskelig kan også Radix leies inn som "backup dansere" til first dance. Det er også mulig å ta med venner fra selskapet til dette. Ta kontakt med oss for å avtale pris og beste løsning for dere.
 

Pris fra 4000kr

Pakketilbud akkurat nå: 6500kr
Inkluderer: 3min koreografi, innstuderingsvideo, 3 privattimer
Original pris: 8500kr

Radix leverer underholdende danseinnslag til selskap i alle størrelser. Ved spesielle ønsker kan vi tilpasse vårt danseinnslag til å passe brudeparets interesser eller selskapstema. 

Som underholdning kan også Radix-dansere og luftakrobater leies inn for ikke-sceniske bidrag. Danserne kan bidra til å skape god stemning ved selskapsèntre, som dansekurs-innslag i pausen, som levende dekor i kirke/lokale/foajé eller til å skape liv på dansegulv. Luftakrobater kan hjelpe til å servere velkomstdrink hengende fra taket. For selskap med temaer knyttet til tidsepoker bidrar vi gjerne med å sette gjestene i riktig stemning. Det er bare din fantasi som kan stoppe de uendelige muligheter.

 

Tilbud! Liten pakke: 9 950kr
Inkluderer: To ulike 3minutters underholdningsinnslag fra 4 dansere.
Original pris: 13. 000kr


Tilbud! Medium pakke: 14 950kr
Inkluderer: To ulike 3minutters underholdningsinnslag fra 8 dansere.
Original pris: 20. 000kr


Tilbud! Stor pakke: 22 5
50kr
Inkluderer: To ulike 3minutters underholdningsinnslag fra 8 dansere. 2 dansere/akrobater til disposisjon ved dansegulv/velkomst/lignende.
Original pris: 30. 000kr

 
 

En Flash Mob er en aktivitet hvor, ut av ingen steder,
en person plutselig begynner å danse. Det kan

første virke noe bisart, men etter kort tid begynner

flere og flere å danse. Det hele resulteres i en stor

gjeng som gjør en synkronisert dans sammen.

Flash Mob har blitt veldig populært, også til bryllup, og er en morsom måte å engasjere gjester på. I forkant av bryllupet lærer x-antall gjester den samme dansen før de blir med å skaper ekte magi under selskapet. 

Dette er en flott måte for gjester å bli bedre kjent, eller en morsom måte å overraske. Radix skreddersyr koreografi for dere og holder innstudering / mixer musikk og sender øvingsvideo. Om ønskelig kan også danserne i kompaniet leies inn for å gjøre flash mobben større, eller for å hjelpe alle med å huske trinnene. For dem som arrangerer bryllups-weekend er dette en perfekt aktivitet i forkant av bryllupsdagen.

Tilbud! Liten pakke: 5 500kr
Inkluderer: En 3 minutters koreografi til flashmb, innstuderingsvideo og 2 privattimer


Tilbud! Medium pakke: 10 950kr
Inkluderer: En 3 minutters koreografi til flashmb, innstuderingsvideo og 2 privattimer, 5-8 profesjonelle dansere til å delta i Flash Mob
Original pris: 20. 000kr

 
 

Har dere lyst på en morsom aktivitet i utdrikningslaget? Hvorfor ikke ta en danseklasse? Velg mellom stilene Hip Hop, Beyonce, Boyband, Buresque og Twerking og book utdrikningslaget i dag!

Radix dansere bistår med god stemning og mye latter i en spennende aktivitet. Medbrakt drikke er tillatt og dere har mulighet til å både få instruktøren til deres ønskede lokaler, eller komme til våre lokaler sentralt i Oslo.

Om ønskelig kan det bookes musikkvideo-innspilling. Her får bruden en ekstra utfordring, men også et minne for livet. Alle fra utdrikningslaget blir med og fremfører dansen som ble lært i bryllupet. Video kommer i god tid før bryllup slik at det kan vises for gjester.

Tilbud! Utdrikningslag: 2000kr
Inkluderer: 60min lag i valgfri stil med instruktør i danselokaler/ønsket lokale
Original pris: 2500kr


Tilbud! Utdrikningslag og videoinnspilling: 3 700kr
Inkluderer: 60min lag i valgfri stil med instruktør i danselokaler/
ønsket lokale, 2 timer videoinnspilling,
ferdig video til bryllup.
Original pris: 4.500kr

Radix dansere har holdt flere ulike privattimer før bryllup. Både for forlovere/brudepiker som ønsker å danse for gjestene sine og brud som vil komme i form før bryllupet. Stadig flere booker også privattimer i dans for å øke selvtilitt eller for å kunne gi sin nye ektemake en hyggelig privat dans etter bryllupsdagen.

Uansett hva ditt/deres ønske er kan Radix holde privattimer. Du får en fast instruktør som hjelper deg oppnå akkurat ditt mål. 

Et klipp -  60min privattime: 1 200kr


10 klipps kort for privattime: 8 300kr
 

 

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle