• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

RADIX 

KOMPANIET

Radix er et profesjonelt hip hop kompani bestående av 6 dansere med ulike bakgrunner og utdanninger innenfor dans. Kompaniet er lokalisert i Oslo med crewmedlemmer fra hele Norge, noe som gir mye krydder og variasjon innad i gruppen. Crewet spesialiserer seg innen urbane dansestiler men beveger seg også innom andre former for å skape nye og spennende konsepter. Radix kan bookes til mindre og større eventer, videoarbeid, sceneoppdrag, workshops og privattimer.

Vi ønsker å besøke ulike dansestudioer, store og små, for å holde workshop innen ulike urbane og kommersielle stiler. Workshopene skal være lærerike men også svært annerledes fra vanlige klasser og workshops. I tillegg til kursene vil vi holde en “open session” hvor dansere i alle aldere har mulighet til å være med på en casual trening for å danse med oss som likesinnede. Her kan de også stille spørsmål, få tips og få et innblikk i livet til et dansecrew for å få tips til å bygge opp dansemiljøet i sin by/bygd.

 ANNERLEDES     AKTUELL    GØY    LÆRERIK   
 SKAL BIDRA TIL STØRRE LOKALT DANSEMILJØ 

           Hva vil en dag med Radix inneholde. Med forbehold om endringer.

10.00-11.15

(heels)
Commercial dans er stilen de fleste danser uten å vite det. Dans som bruker elementer fra flere dansestiler, som hip hop og jazz, for å lage koreografier. Det er dansestilen i de aller fleste musikkvideoer eller det vi ser dansere fremføre bak artistene på scenen.

Dette er en klasse med fokus på koreografi og ikke minst fremføring av koreografi både på scene og audition. Ikke nok med at du får en koreografi med mye attitude men du får også øve på hvilke knep kan du gjøre for å skinne som en performer, hvor tydelig klarer du å få koreografien, hvordan fremføre dans.
Klassen holdes av Amelia, som har bodd i Los Angeles og trent på verdens mest kjente commercial dansestudioer "The Millenium Studio". I denne timen kan man ta på seg høye hæler om man ønsker.
75min
nybegynner/litt øvet

15.00-16.00

CONTEMPORARY      HIP HOP

Når moderne dans møter Hip Hop. I denne klassen lærer man en koreografi i en ganske ny men populær utvikling innen urban dans. Nemlig moderne dans blandet med Hip Hop dans. Dette er en spennende klasse både for dem som driver med urbane stiler, kommersielle stiler eller moderne dans.
60min
ÅPENT NIVÅ

16.00-17.00

HIP HOP

 Choreography

I denne klassen læres en koreografi med elementer fra Hip Hop, House, Dancehall og andre urbane dansestiler. 
60min
NYBEGYNNER/LITT ØVET 

17.00-18.15

RADIX

 ÅPEN TRENING

Ulikt alle steder vi besøker. Noen ganger kan alle være med å trene på vårt dagsprogram. Andre ganger trener alle separat. Enten det er teknikk, koreografi, freestyle/battle-trening eller annet. Lett stemning, morsomt men også nyttig og inspirerende for alle parter.
 
Vi vil skape en mer naturlig arena for at deltagere kan stille spørsmål som hjelper dem i egen dans. Om å leve av dans, hvordan selv trene dans, hvordan starte eget lokalt dansecrew, danseutdannelser, osv. Målet er å kunne skape ideer, inspirasjon og hjelp for at hver lokale danser kan utvikle seg selv og dermed det lokale dansemiljøet.
75min
ÅPENT NIVÅ - GRATIS DELTAGELSE
og holdes gratis av radix

11.15-12.15

OLD SCHOOL

   HIP HOP

En klasse som fokuserer på fundamentene i Hip Hop som ofte glemmes. I denne klassen lærer man ikke bare bevegelser og vokabular fra Old School Hip Hop, men hvordan man kan forbedre seg som danser innen alle urbane og funky stiler. Hvorfor er groove så viktig? På hvilken måte jobber en urban danser med kroppen? Hvordan hører en Hip Hop danser musikken? Hvilke bevegelser er "Atlanta Stomp", "Bart Simpson" og "Biz markei" og hvorfor er det viktig å vite disse navnene?  

Dette er en "must" for alle som driver med Hip Hop og en perfekt klasse for dem som vil freestyle mer eller forbedre sin dansing i utførelsen av alle danser i urbane stiler.

 
60min
ÅPENT NIVÅ

12.30-13.45

WAACKING

Waacking er en dansestil utviklet i klubbmiljøene i Los Angeles på 70 tallet. Stilen består av mye teknikker med armene, posering og grooves. Musikalitet spiller en viktig rolle og stilen er inspirert av Hollywood-glamor, divaer og tegnefilm. Den er derfor ofte svært dramatisk og danses originalt til disco.

I denne klassen lærer man teknikk, historie og koreografi til den funky, musikalske og dramatiske dansestilen. Stilen har blitt stor i europa og begynner nå også å bli større i Norge. Klassen holdes av Irlin, som er èn av landets mest aktive waackere. Hun reiser rundt i både inn og utland for å konkurrere i waacking battles og for å hente inspirasjon og kunnskap.
75min
ÅPENT NIVÅ
TILBUD NÅ!

FULL PAKKE
Alle 5 klasser pluss Open Session

Pris totalt for full dag: 6900kr
I tillegg: Reise og overnatting for 4-6 personer

(Vi kan overnatte på studioets lokaler / billigste overnattingsmulighet)

3 KLASSER
Velg 3 klasser fra listen over

Pris 3 klassers workshop: 4250kr
I tillegg: Reise og overnatting for 2-4 personer

(Vi kan overnatte på studioets lokaler / billigste overnattingsmulighet)

SAMARBEIDSLØSNING 
Alle 5 klasser pluss Open Session

Ved denne løsningen gjøres et samarbeid mellom studio og Radix. Radix låner lokalet til dansestudioet gratis og tar seg av påmelding og betaling på egenhånd. Dansestudioet får betalt 70% av overskudd av workshop etter at instruktør og reise er betalt. Dersom workshop går i underskudd får Radix mindre betalt. Studioet skal også stå for overnatting til kompaniet (studioets lokaler, hotell, vandrehjem, hjem eller lignende). Studioets instruktører deltar på workshop til halv pris og studioet hjelper til med markedsføring på eget lokale og sosiale medier.

BOOKING PRISER

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle