Radix er et dansecrew innen urbane og komersielle dansestiler med tyngde i allsidighet, synlig lidenskap og konstant utvikling.
Crewet er første hip hop crew i Norden som også leverer show i samarbeid med luftakrobater innen pole, tissue og aerial hoop.

Radix er en urban dansegruppe bestående av 9 dansere med bred og ulik dansebakgrunn. Alle crewmedlemmene har lang sceneerfaring og mye tyngde i dansekofferten sin. De fleste har eller er under utdanning av en fordypende danseutdannelse, og/eller har mange årsverk som uttøvende danser, koreograf, dansepedagog eller kunstnerisk ansvarlig for ulike forestillinger og oppsetninger.

Kompaniet trener aktivt sammen og fokuserer på konstant utvikling og danseglede i sitt samhold. De trenes av hverandre og leier ellers inn instruktører fra inn og utland for egne workshops. Crewmedlemmenes ulike stilbakgrunner gir allsidighet til gruppen, som igjen resulterer i spennende møter mellom de ulike hip hop stilene, og andre stiler som moderne og jazzdans.

I tillegg er Radix første dansegruppe i Norden som kombinerer hip hop og kommersiell dans med luftakrobatikk. Med god hjelp fra samarbeidspartnere innen både tissue, pole og aerial hoop kan Radix levere noe helt nytt på det norske markedet. Blant luftakrobatene finner man landets fremste og mest annerkjente instruktører og sceneutøvere innenfor disse grenene.


 

Bli mer kjent med våre dansere. Les om crewets medlemmer og hva slags erfaringer de har tatt med seg inn til gruppen. 

Bli med på vår reise. Vi deler hendelser fra våre øvelser, bak scenen, på scenen, på ulike oppdrag og generelt i vår hverdag.

Sjekk ut bilder av gruppen og videomateriale. Fritt bruk for presse / arrangører.

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle