Relaterte innlegg:

Audition 12.Juni

April 16, 2016

 

 

Audition holdes 12.Juni - husk søknadsfrist 5.Juni. Les mer her.

 

Det var visjonen om en ny og spennend danseforestilling som startet ideen om Radix. Ut ifra dette kom ønske om å skape et Hip Hop kompani med fokus på lidenskaplig driv, scenisk arbeid og allsidig styrke.
 

I Radix får du enorm mulighet til utvikle deg som danser via faste treningstider holdt hovedsaklig av egne koreografer men også av innleide gjesteinstruktører.
Vi søker dem som har en brennende lidenskap for dans og ønsker en arena å utfolde seg på. Det er viktig at du trives med å stå på scenen/foran kamera og har et solid dansevokabular. Danseutdanning er ikke påkrevd men kan være en fordel, det viktigste er din motivasjon.

Vi ser etter dem med fin utstråling i sitt danseriske utrykk, som jobber bra i team men også arbeider godt selvstendig. Det er viktig at du er pliktoppfyllende og lojal. Å ta crewet sitt alvorlig og arbeide hardt for fellesheten skal være høy prioritet. Kjønn og alder spiller ingen rolle for Radix - søk til audition i dag!

 

Les mer her.

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle