Relaterte innlegg:

Hvem står bak Radix

April 16, 2016

 

Undrer du over hvem de mystiske personene bak Radix er? Vi skal ikke være dem som deffinerer crewets stil og utrykk og lar derfor mysteriet leve videre til vi sees på audition, men til da letter vi litt på sløret.

Crewansvarlig har erfaring innen kulturadministrasjon gjennom frivillighetsarbeid i dansemiljøet og danseinformerende nettside, samt jobber som studio manager på et av landets største danse-/fitness-studioer. Vedkommede har arbeidet som koreograf og danser i noen av landets største showproduksjoner, på flere musikkvideoer og underviser Hip Hop på ulike dansestudioer på østlandet. Personen har tidligere studert Event Management og har lang erfaring med markedsføring gjennom sosiale medier.

 

Co-crewansvarlig har lenge vært en aktiv utøver i dansemiljøet og høstet sin brede kompetanse fra skoler og studioer fra både Norge, Paris og Uganda. Vedkommede har en Bachelor fra Norges Dansehøyskole og underviser dans på en rekke studioer, barne-, kultur- og privat danseskoler. Personen har koreografert og danset i ulike forestillinger, show, musikkvideoer og har vært med å koreografere for et kompani som i 2016 ble invitert til å danse på en internasjonal dansefestival i Kina.

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle