Relaterte innlegg:

Gjesteinstruktør Okt 2016

May 16, 2016

 

 

Radix skal hovedsaklig trenes av hverandre. Dem som søker til koreograf-rollene får mulighet til å bidra med sine koreografer og instruksjoner. Det er disse som brukes ved oppdrag, forestilling og videoer, mens crewansvarlige legger struktur for fremgang i styrke, teknikk og crewdynamikk.
I tillegg skal Radix sine dansere utvikles og bli inspirert gjennom besøk av innleide gjestepedagoger. Hvem som leies inn bestemmer crewet sammen, men de tre første blir booket inn på forhånd av audition. 

Gjesteinstruktørene gjester crewet to helger i måneden og holder workshop innen sitt felt for Radix sine medlemmer. Radix hyrer inn de beste danserene i landet for å la seg inspirere og lære, og pedagogene hentes fra ulike stiler og kompetanseområder.

Vår første avsløring av gjesteinstruktør er ingen andre ringere enn Jens Trinidad. Han er medlem av landets kanskje mest annerkjente dansecrew, Cr8 og blir betegnet av streetdance studioet Subsdans som en av Norges mest velrenomerte Hiphop-dansere.

Han startet å danse som 11åring på X-rays Ungdomshus og har opparbeidet sin erfaring gjennom jobber og inspirasjonsreiser til både Paris og New York. Han har jobbet aktivt med fri scenekunt som kunsterisk ansvarlig i Cre8 og mottok i 2014 dansestipend fra Norske Dansekunstere. Han jobber også aktivt innen kommersiell produksjon og var i 2015 ambassadør og koreograf for de nasjonale "Dansens Dager". Fra 2015-2017 mottar han arbeidsstipend for yngre nyetablerte dansekunstnere fra Kulturrådet.

Jens har blant annet danset i forestillingen Urban X på Operaen i 2010  og i forestillingen "Wall Street" (med Twisted Feet" på Operaen i Gøteborgog. Han har medvirket utallige scenenummere for artister som Samsaya, Wisnu, Ylvis, Adelèn og Madcon. I tillegg for tv-show som Norske Talenter, Stjernekamp, Dansefeber (So you think you can dance), Eurovision, Adils Hemmelige dansere, MGP Jr. og Mitt Dansecrew.  Han jobbet på oppsettet av Jungelboken på Det Norske Teateret i 2009 og i Dark Night Of the Sould av Katrine Bølstad i 2008.

Han er vinner av en rekke battles innen hiphop, allstyles og house. Blanet annet ved Juste Debout Skandinavia 2012. Han har undervist dans i nærmere 10 år, både på kveldsskoler som Circle, Subsdans, Jump og Oslo Kulturskole, samt på faglinjer som Kunsthøyskolen i Oslo, Fagerborg Danselinje, Bårdar  og Proda. Ble i 2014 kåret til en av 100 beste mannlige forbilder av Utrop.no

 

Se hans Youtube-kanal her: http://www.youtube.com/jenstrinidad 

Følg med videre mens vi avslører de andre gjesteinstruktørene

 

 


 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle