Relaterte innlegg:

Gjesteinstruktør Nov 2016

May 21, 2016

 

Radix skal hovedsaklig trenes av hverandre. Dem som søker til koreograf-rollene får mulighet til å bidra med sine koreografer og instruksjoner. Det er disse som brukes ved oppdrag, forestilling og videoer, mens crewansvarlige legger struktur for fremgang i styrke, teknikk og crewdynamikk.
I tillegg skal Radix sine dansere utvikles og bli inspirert gjennom besøk av innleide gjestepedagoger. Hvem som leies inn bestemmer crewet sammen, men de tre første blir booket inn på forhånd av audition. 

Gjesteinstruktørene gjester crewet to helger i måneden og holder workshop innen sitt felt for Radix sine medlemmer. Radix hyrer inn de beste danserene i landet for å la seg inspirere og lære, og pedagogene hentes fra ulike stiler og kompetanseområder.

Den første gjesteinsturktøren vi avslørte var Jens Trinidad, som du kan lese mer om her.

Den andre gjesteinstruktøren vi avslører er Toby DeeDaran. 
Toby er blant de mest annerkjente danserene i dansemiljøet i Oslo men er opprinnelig fra Danmark. Han arbeider aktivt som utøvende danser, pedagog og koreograf.

Han er en del av det norske crewet Team Quickstyle, som blant annet har stor annerkjennelse internasjonalt. Med disse har han gjort en rekke opptredener både i inn- og utland og har sanket utallige visninger på YouTube og Facebook. Han er stadig å se på TV, men er mer aktiv i undergrundsmiljøet hvor han både har vunnet en rekke battles og fast instruerer Hip Hop og Krumping på både Subsdans, Quickstyle Studio, Circle og danseakademiet til Flow.

 
Radix gleder oss til workshop med Toby i November!

Se videoer av Toby og følg han på Facebook her:  TOBYS FACEBOOK-PAGE

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle