Relaterte innlegg:

Gjesteinstruktør Desember

June 2, 2016

 

Radix skal hovedsaklig trenes av hverandre. Dem som søker til koreograf-rollene får mulighet til å bidra med sine koreografer og instruksjoner. Det er disse som brukes ved oppdrag, forestilling og videoer, mens crewansvarlige legger struktur for fremgang i styrke, teknikk og crewdynamikk.


I tillegg skal Radix sine dansere utvikles og bli inspirert gjennom besøk av innleide gjestepedagoger. Hvem som leies inn bestemmer crewet sammen, men de tre første blir booket inn på forhånd av audition. 

Gjesteinstruktørene gjester crewet to helger i måneden og holder workshop innen sitt felt for Radix sine medlemmer. Radix hyrer inn de beste danserene i landet for å la seg inspirere og lære, og pedagogene hentes fra ulike stiler og kompetanseområder.

Den første gjesteinsturktøren vi avslørte var Jens Trinidad, som du kan lese mer om her. Deretter Toby DeeDaran, som du kan lese mer om her. 

Den tredje gjesteinstruktøren vi avslører er Katrhine Bø Mathisen.  

Kathrine jobber aktivt som koreograf og danser på østlandet. Som koreograf og danser har hun medvirket i dasneinnslag på både Zebra Grand Prix,  Eurovision Song Contest, Stjernekamp, Adils Hemmelige Dansere, Spelemannprisen, Norske Talenter, Manshow, VG-Lista Topp 20 og laget sceneshow for blant annet skjønnhetsmerke Vita, Oslo Maraton og Plaza Hotel.

Hun har jobbet som koreograf og trener for landslandet i Cheer Hip Hop, også kjent som Hip Hop / Cheer Hip Hop crewet Inro Allstars. Gruppen danser blant annet i Disneys dansefilm Any Body Can Dance 2015 og vant blant annet World Championship in Cheer Hip Hop i Orlando 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2016 samt World Championship in Cheerdance i Tokyo 2005 og tok sølv i The Dance Worlds i Orlando 2014.  De deltok i Britains Got Talent, var finalister i Norske Talenter og er stadig å se på tv-sendinger og sceneshows i Norge.

Radix ser frem til spennende workshop med en av Norges mest hardtarbeidende koreografer med flere offisielle og internasjonale medaljer enn noen andre i det norske Hip Hop miljøet. 
Vi kommer til å la oss inspirere av Kathrines danseferdigheter fra både Hip Hop og kommersiell dans og la oss inspirere av formasjonsteknikk fra Cheer-Hip Hopens verden.

Video av Intro Allstars finner du her.
Mer informasjon om Katrhine finner du her.

 


 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle