Relaterte innlegg:

Hip Hop møter akrobatikk

June 5, 2016

 

Radix kommer til å bli et dansecrew innen Hip Hop og komersiell dans. I tillegg til å holde seg lojal til ulike Hip Hop stiler og utrykk skal crewet også kjennetegnes av allsidighet og til tider litt spesielle opptredner med spennende samarbeidspartnere. Blant annet kommer Radix til å bli første Hip Hop crew i norden som teamer seg opp med luftakrobater. 

Du har kanskje sett produksjoner i verdensklasser, slike som Cirque de soleil, blande tissu, luftakrobatikk og poledance med både jazz-dansere, ballett-dansere og skuespillere. Endelig skal møte mellom kunst og styrke i luften blandes med heftig Hip Hop på bakken. Disse samarbeidene vil bli brukt til spesielle eventoppdrag, til egen forestilling og generelt til kunstnerisk utvikling av møte mellom to helt forskjellige verdener. 

Radix sine partnere innen akrobatikk er ingen ringere enn Thali Liberman, som jobber som danseinstruktør, poledans insturktør, danser og aktive scenekunstner. Også annerkjente poler Tina Jahr er med på laget, hun har representert Norge i VM og halt inn to norgesmester titler i Pole SPort. Til slutt gjør også Radix samarbeid med Australske Emily Jane Louise som er blant Norges fremste aktører innen silks/tissu og Aerial Hoop.

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle