Relaterte innlegg:

Opptreden på Magisk aften

March 24, 2017

 På Torsdag kunne Oslos konsertlokaler "Gamla" og Magic Club invitere til magisk aften i byen. En torsdag i måneden samler ulike personlighet fra landets krem av magikere og illusjonister seg på scenen for å levere kunstner for gjestene. I et lokale oppdresset som et cabaret fra 30-tallet ble Radix spurt om å levere åpningsshow og pauseinnslag i samme stil. Vi takket såklart ikke nei til en spennende og litt annerledes jobb.

Vi i Radix trives best i Hip Hop feltet, men med dansere med bred bakgrunn har vi ikke noe problem med å tilpasse oss andre stiler. Det var derimot ganske morsomt for oss å ta på helene og leke oss med en god blanding av jazz, ladystyle og burlesque. 

Takk for dette besøket Magic Club! Vi sees om en måned!

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle