Relaterte innlegg:

Radix invitert til Dansetorget

March 27, 2017

 

I helgen som var dro Radix danserne Silje Olava, Vy og Hanna til Porsgrunn for å delta på arrangementet Dansetorget. Dette er en møteplass for både dansekunstnere, -pedagoger og -studenter. Inspirasjon og kompetanseheving står i sentrum, skriver Dansekunst i Grenland på sine nettsider. 
 

Radix danserne stod opp tidlig tidlig lørdag morgen for å boarde toget til Porgrunn. Kaffe måtte til på turen da natterssøvnen ikke varte lenge da de ønsket å øve litt ekstra kvelden før på det som skulle vises frem denne dagen. Etter 2 ½ t var de fremme. De tuslet av sted til Porsgrunn Kulturskole der de gjorde seg klare for å delta på workshop. Denne ble holdt av den dyktige duoen Vebjørn Sunby & Guro Nagelhus Schia i moderne dans og partnerarbeid. Dette var både gøy og verdifullt å ta med seg inn i videre arbeid.
 

De dro så videre til Ælvespeilet Kulturhus der de hadde sceneprøver og fikk servert en deilig og innholdsrik lunsj. Utsikten mot Porsgrunnselva var et idyllisk syn der de satt og koste seg med maten og lo litt av videoopptaket fra sceneprøven. Så var tiden kommet for å opptre. Det var 3 grupper inkludert Radix som skulle vise frem sitt verk denne dagen. Radix viste frem et work-in-progress utdrag som skal jobbes videre med frem til forestillingen vår i 2018/19.  Etter alle 3 hadde viste frem sitt satte man seg i en ring og åpnet opp for dialog rundt stykkene. Dialogscenen blir beskrevet som en åpen dialog mellom scene og publikum, med refleksjoner og gjensidige tilbakemeldinger på arbeid og uttrykk, altså en riktig god mulighet for å prøve ut ideer! Og det var nettopp det det var. Et trygt og åpent rom for å la tanker og synspunkt flomme av gårde. Radix fikk mange gode og nyttige tilbakemeldinger på det de hadde vist frem og ble enda mer inspirert til å jobbe videre med stykket sitt. 


Etter den hyggelige dialogen var det tid for å tusle ned mot stasjonen og ta toget tilbake til Oslo. 3 stk dansere satte seg fornøyd og tilfreds ned og var alle enige om at dette hadde vært en veldig fin og innholdsrik dag. Takk for muligheten Dansekunst i Grenland! <3 Når dette var sagt tok det neimen ikke lang tid før de sovnet alle mann. Og snipp snapp snute så var eventyret ute. 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle