Relaterte innlegg:

Radix Påskekrim!

April 9, 2017

 Løsningen står under bilder, under!

 

 

 

 

 

 

Det var VY!
La du merke til at Amelia og Silje som akkurat kom til lokalet var våte i håret? Det indikerer at det har regnet, Vy har ikke noe våte klær. La du merke til at Silje sa det var Palmesøndag og Irlin kjøpte boller på bakeriet? Hanna jobbet på bakeriet i dag så det viser at bakeriet er åpent, men butikkene er stengt på helligdager. Vy sa hun var på butikken. La du også merke til plasteret på fingeren? Dette er nok muligens et papirkutt fra bolleposen.

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle