Relaterte innlegg:

Q&A: Å være i Radix

April 29, 2017

 

 

Hvordan skiller Radix seg ut?

Mange dansecrews trener sammen bare før oppdrag eller konkurranser. Radix trener sammen fast to dager i uken (av og til mer) og har egne avtaler om pliktig oppmøte. Mange kompanier er tilknyttet et dansestudio og representerer et spesifikt studio, Radix er uavhengig av noen studioer eller skoler. Mange kompanier har ingen fokus på aktiv markedsføring/branding/promo, mangler strukturerte treningsplaner ingen medarbeidesamtaler eller generelle årsplaner - det har Radix. Vi er venner og vi er kollegaer. Så vi har det gøy sammen og drar på profesjonelle utflukter sammen. 
 

 

Har Radix arbeidskontrakt?

Ja, Radix har arbeidskontrakt med alle aktører i kompaniet. Dette er fordi vi ønsker profesjonalitet med våre dansere og koreografer. Her passer vi på at alle er beskyttet, både hver danser og crewets fremtid. Ved kickoff på høsten setter vi alltid opp felles mål og blir enige om punkter i kontrakten dersom flertallet har spesifikke ønsker. 

 

 

Er det lønnede øvelser?

Det er ingen fast lønn for å danse i Radix. Derimot får gruppen flere oppdrag hvor vi så klart får betalt for arbeidet. Du får flere goder av å være med i gruppen og vil oppleve stor utvikling, fint samhold og unike treningsmuligheter.
 


Hvor mye trener Radix?

Radix trener for øyeblikket  5 timer sammen i uken. Det er diskutert om å øke antall timer da kompaniet har mange jobber og oppdrag, samt er aktiv. De to siste semesterene har vi øvd Torsdag kveld og Søndag ettermiddag/kveld. Det kan hende at dette endrer seg. Vi øver stadig oftere dersom vi har oppdrag vi må forberede. 


 

Hvor trener Radix?

Vi trener for det meste på Schous Kulturstasjon (Grûnerløkka i Oslo), men av og til andre steder i Oslo sentrum.Hvem trener Radix?

Radix trenes hovedsakelig av hverandre. Med gjevne mellomrom leier vi også inn gjesteinstruktører og er ellers aktive på hver vår front til å dra rundt på klasser, workshop og kurs. Treningsstruktur lages av kompaniets leder og nestleder med konstant tilbakemelding fra kompaniet. 

 

 

Hvilke kostnader har jeg ved å være med i Radix

Radix har i sine kontrakter at medlemmer skal være forberedt til å betale mellom 250-350kr i mnd til å dekke gjesteinstruktør eller nødvendig bekledning. Mer informasjon kommer.

 

 

Hva trener Radix på?

Kompaniet er allsidig og fokuserer på flere punkter. Hver trening er ofte svært ulik en annen. Når vi ikke øver til oppdrag fokuserer vi mye på god danseteknikk, deler koreografier og kunnskap og holder ofte labs (workshops) i alt fra utrykk, improvisasjon, gruppe-samhold, stil-dykk og mer. Vi jobber for å utvikle hver danser - både koreografisk og improviserende - innen flere stiler, samtidig som vi jobber med helheten i gruppen. Vi har det mye gøy sammen samtidig som vi jobber hardt. Det er et stort spillerom for å utforskre og prøve seg frem i denne dansefamilien :-) 

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle