Relaterte innlegg:

Radix søker nye dansere!

April 29, 2017

 

Radix ser etter en rekke nye dansere til vårt kompani. Vi ser etter deg som brenner for dans, har god erfaring innen urbane/kommersielle dansestiler og som ønsker å bli med i et kompani som jobber på ulike plattformer. 

Radix består nå av en livlig, morsom og positiv gjeng. Gruppen trener sammen to dager i uken og har i tillegg til dansegleden en profesjonell holdning til trening, arbeid og kompaniets verdier. Vi søker derfor etter dansere som har tid og energi til crewet både nå og i fremtiden. 

 

Vi søker deg som er lærevillig, åpen, lojal og strukturert. Som danser ønsker vi deg med god tilstedeværelse på scenen og som vil arbeide hardt for felles kvalitet. Det er et pluss med koreografisk sans eller erfaring fra battle/mesterskap, men dette er ikke et krav.


Audition holdes pinsedagen 5.Juni 2017 og er lukket (kun for inviterte søkere). Send oss derfor din søknad i dag ved å bruke skjema på vår auditionside.

 

 

Les mer her: www.radixcrew.com/audition 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle