Relaterte innlegg:

Pauseinnslag under NM

May 10, 2017

 

På lørdag var det duket for norgesmesterskap i Pole Sport. Radix var invitert til å holde et show før finalerundene i artistisk pole.  

 

Dagen startet med en liten øvelse, møte og runder med sminking på Schous. Denne gangen måtte vi jobbe uten Hanna, Elisabeth og Gina, så noen formasjonsendringer måtte lages. Tiden fløy og ikke lenge etter var vi på vei til Bygdøy i Oslo.

 

Norges Pole Sport Forbund er arrangør av Norgesmesterskap i Pole. Hvor flere utøvere konkurrerer i ulike kategorier. Fra amatør junior og profesjonell senior, til double elite og masters (dem over 40 / 50år).

 

Vi storkoste oss med å se på de utrolig dyktige utøverene før vi selv fikk underholde for internasjonal live stream og noen hundre publikummere. Et fantastisk publikum med mye lyd og kjempekoselige tilbakemeldinger gjorde kvelden fantastisk.

 

Takk for at vi fikk komme og ta del av denne begivenheten for akrobatikk og sport i Norge. 

 

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle