Relaterte innlegg:

Danseforestilling for barn!

June 26, 2017

 

 

Ja du leste riktig! Kommende helg drar Radix til Kristiansand i Vest Agder for å dele danseglede med de aller minste. I samarbeid med "Sommer i Kilden" holder vi en gratis danseforestilling som passer barna i alderen 2-9år. Vi håper både barn, gjerne med mamma og pappa, kommer for å bli kjent med noen litt unike skapninger. Nemlig monsterene fra Mon. 

I denne forestilling møter dere lille Bob, eller Bøllen Bob som skolekameratene kaller han. Men han er også redd, redd for et fryktelig vesen som bor under sengen. Et vesen kalt ”mennesket”! Forestillingen er basert på en bok skrevet av Silje Olava m.fl. der handlingen finner sted i et monsterunivers. Stykket blir presentert av dansegruppen Radix som kommer til å gi publikum en danserik opplevelse.


Vi møter en familie utenom det vanlige, i alle fall fra barnas perspektiv. Det har seg nemlig slik at boken utspiller seg i en verden full av monstre, der de er redde for den mytiske skapningen kalt mennesket. Handlingen finner sted i et slags parallellt univers der alt er snudd på hodet. I løpet av fortellingen blir barna introdusert for familien, skolehverdagen til lille Bob, og frykten hans for mennesket.

 

Selve forestillingen blir fortalt av Silje Olava som leser fra boken mens handlingen utspiller seg på scenen. Denne oppsetningen kommer til å inneholde dans som kunstform da vi er en dansegruppe som ønsker å gjøre dans mer aktuelt for barn. Og hvilken bedre måte å gjøre dette på enn i form av en fortelling! Publikum blir også invitert til å lære seg en liten ”monsterdans” fra aktørene mot slutten av forestillingen.

 

 

 

Produsent og kunsterisk ansvarlig:
Silje Olava Bakken

Koreografer og medvirkende:
Irlin E. Finsådal
Amelia Smuts
Maria Eidsaa Larsen
Elisabeth Oterholt Peersen
Silje Olava Bakken

Musikk: Svenn Tore Sætrom og Silje Olava Bakken.


Skaff deg gratis billetter her.

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle