Relaterte innlegg:

Radix nye medlemmer

September 11, 2017

 

 

Gina og Kari Amanda! De to nye ansiktene du vil se mer til! Etter vår audition i vår plukket vi ut to nye dansere til vårt dansecrew. Endelig kan vi avsløre for alle hvem disse danserne er!

Radix har allerede hatt noen øvelser med våre nye medlemmer og gleder oss til de kommende eventyrene sammen med to, svært forskjellige - men veldig talentfulle -  danserne!
Les mer om dem her:

GINA

Gina Alemán er født og oppvokst i Gran Canaria, Spania, der hun begynte å danse i en alder av 15. Hun startet sin danseutdanning ved en privat danseskole i hjemmebyen. Der fikk hun innføring av urbane dansestiler som hip hop, newstyle, krump, dancehall, jazz funk, kommersiell dans, waacking og voguing. Med danseskolen deltok hun på flere nasjonale hip hop mesterskap og tok seiersplass på flere av dem. 5 år senere bestemte hun seg for å fortsette sin dansevirksomhet på egen hånd og dro dermed på internasjonale camps og workshops. I denne perioden åpnet hun sin egen danseskole i Spania, spesialisert i urbane stiler. Gina preparerte og sendte så sine elever ved skolen til å konkurrere i forskjellige nasjonale konkurranser slik hun selv hadde gjort noen år i forveien. Desember 2016 flyttet Gina til Norge og jobber fortsatt som danseutøver og dansepedagog. Hun har blitt inviterte som gjesteinstruktør på Bergen Afro Arts Festival og jobbet for et hip hop prosjekt i regi av Bergen Kommune. Hun underviser nå på en danseskole i Drammen og ble medlem av Radix høst 2017.


 

 KARI AMANDA

Kari Amanda er fra Senja i Nord-Norge og har danset siden hun var 7 år. Hun har reist mye i både inn- og utlandet for å opptre, konkurrere, ta klasser og for å undervise. Hun gikk på danselinjen ved Kongsbakken VGS i Tromsø. Det var hennes første møte med de sceniske dansestilene jazz, ballett og moderne- og samtidsdans. I 2017 fullførte hun sin bachlorgrad i moderne- og samtidsdans ved Norges Dansehøyskole.​ Av tidligere erfaring har Kari Amanda vært med i et talentutviklingsprogram mellom Norge og Russland, der hun ved tre anledninger har reist til Arkhangelsk for å opptre og holde workshops i hip hop. Hun var i en periode medlem av dansegruppen Manoeuvres som tok NM gull i hip hop formation 2 år på rad. I 2014 gikk turen til Los Angeles der hun deltok på Latitude Dancecamp og tok masterklasser med blant andre Willdabeast, Sorah Yang, Marty Kudelka og Shaun Evaristo. ​Kari Amanda er alltid sulten på å lære noe nytt og prøver så ofte hun kan å bevege seg utenfor komfortsonen sin.

 

 

 

Vi er allerede veldig glade i våre to noe medlemmer og gleder oss til å bli enda bedre kjent!

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle