Relaterte innlegg:

Forteller om Norge i nye koreografier

October 31, 2017

 

 

Mens nordmenn brukte lørdags kveld og natt til å feire Halloween tilbrakte Radix alle helgeners natt med kostyme og skummel stemning av annet slag. Det var duket for videoinnspilling av to ulike koreografiske verk som gruppen har jobbet med de siste to månedene.

 

 

I anledning av en internasjonal dansefestival ønsker vi i Radix å delta med to koreografiske stykker som forteller noe om landet vårt. Silje Olava og Lisa Marie har vært hardtarbeidende prosjektledere og koreografiske ansvarlige i våre to store prosjekter.

 


Vi valgte å fortelle om de nordiske vikingene gjennom krigs-koreografi, krigsutstyr, kostyme og handling. I tillegg ble noen kreative idèer fra koreografene til et creepy og interessant kortstykke om Svartedauen, med hovedfokus på den norske figuren fra norsk folketro; Pesta.

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle