Relaterte innlegg:

Radix Julekalender kommer!

November 26, 2017

 

Fra og med 1.Desember kan du følge med på våre "adventsluker" på Radix' andre sesong med adventskalender. Vi teller ned til julaften og deler videoer fra studio og privatliv hver dag i Desember. Er du klar for en herlig blanding av dans og crewets mange boblende personligheter?

 

Vi deler oss selv, uten filter, og andre godsaker til dere venner og følgere. Du får nemlig blitt mer kjent med alle oss i Radix før det nye året kommer. Det er tross alt mange spennende happenings som venter i 2018! For å følge vår julekalender direkte, kan du følge oss på instagram @radixcrew hvor vår julekalender oppdateres på vår Mystory.

 

 

LÆR VÅR JULEDANS - KONKURRANSE

En del av julekalenderen er vår juledans. Lær en dans. Vinn premier.
Slik fungerer den: Hver søndag i advent kan du lære nye trinn til en Hip Hop juledans gjennom en video vi slipper. Etter tredje søndag i advent kan du sette sammen alle trinnene og filme deg selv, gjerne sammen med en venn eller to, og legge ut på Instagram eller Facebook med hashtag #JulMedRadix . Vi kårer to vinnere som får ulike premier:

1. Beste danser(e) 
Kriterie for å vinne; Gjennomføre dansen med god teknikk og innlevelse
Vinner: Privattime med Radix for seg selv og alle venner man ønsker å ta med. Vinneren(e) får danse med Radix i en dansevideo. En danse-fotoshoot sammen med Radix.

 


2. Beste innsats 

Kriterie for å vinne: Gjør noe unikt ut av videoen din. For eksempel kan du velge noe spesielt kostyme, kanskje tenker du på en helt spesiell plass å filme dansen, kanskje gjør du en ekstra innsats på å få mange likes eller kommentarer, kanskje har du en julehilsen på starten/slutten av dansen din? Alt er lov. Og din kreativitet er viktigst.
Vinner: Privattime med Radix for seg selv og alle venner man ønsker å ta med.
 

ALLE SOM DELTAR
Alle som deltar vil bli lagt ut på Radix sin profil med oppmerksomhet, tagg og hyggelig hilsen.

 

 

Følg med videre for vår julekalender her!

 

 

 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle