Relaterte innlegg:

Vi søker nye dansere

January 23, 2018

Oppdatert 6.Februar:

Søk og les mer her  

 

 

 

løpet av dette semesteret skal Radix finne nye dansere til sitt crew. «Vi søker erfarne dansere som er klar for å bli en del av vårt positive treningsmiljø og som takler hardt arbeid i flere prosjekter og oppdrag.»

I 2018 blir søken etter kompaniets nye danser annerledes enn tidligere.

 

«I år holder vi ikke audition slik vi har gjort før. Vi inviterer heller til to ulike "åpne treninger" som hvem som helst, uavhengig om man vil bli en del av Radix eller ikke, kan være med og trene på. Her holder vi en vanlig trening, som ofte består at teknikk, hip hop foundation, koreografi og små workshops i stil, performance, kreativitet eller annet. Om man er nyskjerrig på crewet og ønsker å bli en del av det kan du da bli litt bedre kjent før du eventuelt sender inn søknad. Den åpne treningen er ikke en audition! Vi vil bare dele litt av oss med andre.»

 

Radix vil etter søknadsfrist plukke ut de aktuelle danserne de er nyskjerrig på til å være med som en trainee i Radix frem til sommeren.  «Vi vil at danserne i denne tiden kan kjenne på om de er motiverte nok eller trives i et så aktivt crew. Og vi kan også se utvikling og helhet i dansere istedenfor å avslå noen store potensialer slik man kanskje gjør gjennom audition».

 

Radix sitt traineeprogram varer noen måneder mot sommeren. De får muligheter til å være med på ulike oppdrag og tar del av treningene som alle andre i crewet. «Til sommeren ser vi hva som skjer. Noen blir forhåpentlig vis en del Radix, noen vil kanskje falle fra, og andre må kanskje ha et lengre trainee program utover høsten. Vi tror uansett at dette blir veldig spennende og givende for alle parter! Vi er en varm familie med mye glede, så vi gleder oss til å få noen nye dansere inn i flokken»

Følg med videre for mer informasjon om søknad og åpen trening.

 

Oppdatert 6.Februar:
 Søk og les mer her   
 

Please reload

Følg oss:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Siste bloggposter

April 28, 2019

December 31, 2018

October 13, 2018

Please reload

Please reload

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle