top of page

AMELIA

"Hun har blant annet hentet stor erfaring fra det anerkjente dansestudioet Millennium Dance Complex i Los Angeles der hun over 3 mnd tok MDC Certificate Program.I tillegg var hun med på Richfam sin internasjonale audition i 2018 og kom blant topp 24."

FINAL2_SMALL BALCK.png

Amelia  har drevet med dans siden hun var liten. Hun startet med klassisk ballett ved Bergen Kulturskole og fortsatte videre på talentklassene. Hun var i flere år med på oppsettet av Tsjajkovkijs «Nøtteknekkeren», der hun hadde flere store og små roller. På danselinjen på Langhaugen ble jazz den store interessen og hun fortsatte videre i det sporet med ett år på Spin Off Forstudium i Dans.

Amelia har deretter selvstudert og tatt klasser i både inn- og utlandet. Hun har blant annet hentet stor erfaring fra det anerkjente dansestudioet Millennium Dance Complex i Los Angeles der hun over 3 mnd tok MDC Certificate Program.I tillegg var hun med på Richfam sin internasjonale audition i 2018 og kom blant topp 24.

Høsten 2018 var hun med på deres intensive i Oslo og jobbet med internasjonale koreografer. Høsten 2019 var hun med på «Bridge to the industry» i London og trente med bl.a. Lisa Spencer og Shaun Niles. Amelia underviser for tiden på Verzatile Dance Studio i girlystyle.

AMELIA FORTELLER

Random Fact: Jeg er livredd høner, syntes de ser skumle ut!

Min største inspirasjon: Jeg har flere inspirasjoner, blant dem Brinn Nicole som jeg var så heldig å få ta både klasser og privattimer med i LA

Min guilty pleasure: Ben&Jerry

Jeg smiler av: Kattunger

I samfunnet er jeg: Motivatøren - om det så er å ta en ny utfordring eller få kjæresten til å gi litt ekstra på intervalløp, så liker jeg å motivere!

Amelia DanceReel

Amelia DanceReel

Play Video
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page