top of page
Årets mest spektakulære tidsreise. Profesjonelle dansere og landets fremste luftakrobater er klare for å underholde deres gjester på julebord, jobbseminarer og eventer. Kjøp før 15.Oktober for unike pristilbud!

Fra de gyldne jazztonene fra 30 årene til dagens Hip Hop og EDM. I ”The Golden Timeline” kan publikum gape av begeistring mens profesjonelle dansere og landets mest prestisjetunge luftakrobater underholder gjennom musikk og show fra både 50-tallets Elvis og med 70-tallets slengbukser. Salen skal fylles av glederlig energi med ulike temaer som 80-tallets glamrock og 90-tallets farger. Er dere klar for årets mest spektakulære tidsreise?

Våre showpakker er perfekte for hoteller, selskapslokaler, eventer eller større resturanter som ønsker å tilby noe unikt for sine gjester. Alle liker "Dinner and a show"!
 

VÅRE PAKKEPRISER INKLUDERER

Radix er et dansekompani bestående av totalt 9 profesjonelle dansere. Gruppen er spesialisert innen Hip Hop og kommersiell dans (show dans) og trener aktivt sammen frem mot ulike oppdrag. Som første kompani i Norden samarbeider danserne med landets fremste og mest prestisjetunge aktører innen Polesport, Tissu og Aerial Hoop (luftakrobater). Dette resulterer i spektakulære show helt utenom det vanlige, med noe som interesserer en hver som ser på. 

Radix samarbeider med de anerkjente teknikerene i selskapet Sounds Like Norway.  De kan i tillegg til flotte scenebilder, spesialeffekter og behagelig lydbilde bygge opp scener fra bunn. Dere trenger derfor ikke ha tilgjengelig scene for å booke. Teknikerene kan også bistå med lekkert lysdesign i deres rom/sal.

Deres konferansesal, spisesal eller restaurant er kanskje en helt perfekt arena for kommende ”Dinner and a Show”?

Sounds like Norway bistår med lysdesign og bra lydkvalitet i vår showpakke. Deres gjester kan potensielt svinge seg på et dansegulv eller mingle til behagelig musikk, alt etter deres ønske for afterparty. Radix har også hyggelige venner innenfor live musikk (band / DJ) dersom dere ønsker dette til hyggelige priser. For en ekstra sum kan også luftakrobater og dansere bidra med krydrende detaljer for før-/etterfesten. Hva med å få velkomstdrikk fra en akrobat hengende opp ned i en hoop? Eller utkledde dansere til å ta imot deres gjester? 

DINNER AND A SHOW
             - ET INNBLIKK I SHOWET

The Golden Timeline er delt inn i 5 deler. Hver del har en tidsepoke som tema i både design, kostyme, musikk og dans. Varighet på hver del er fra 5-15min, totalt utgir det et 50 minutters show.

Hvordan de ulike delene fordeles avhenger av deres ønsker. Anbefalt til julebord er at de 5 ulike delene blir presentert i løpet av gjestenes middag. De får dermed show-krydder til de ulike rettene sine uten å miste det sosiale i en middag omringet av kollegaer og bekjente. Ved seminarer passer innslagene godt inn mellom presentasjonene, og ved eventer tilpasser vi det etter programmet i samarbeid med dere.


Med fokus på høy underholdningsverdi og high end scenekunst serverer The Golden Timeline noe for en hver smak og for alle aldere. Radix er veldig fleksible rundt oppbyggingen av showet i forhold til deres formål og ønsker, og møtes gjerne over en kopp kaffe for å skreddersy The Golden Timeline til akkurat deg.

NB! Video inkluderer ikke lysdesign av SLN. Video inkluderer ikke ferdigstilt kostymedesign

PRISER

Kjøp showpakken

- 2 show pr. helg
- Afterparty etter showene (spilleliste musikk)
-Oppbygging av scene / scenerigg

- Lysdesign i sal om ønsket
-Teknikkere, dansere og akrobater

-Tilsendt flyers/bilder til nettadds tilpasset deres kundepriser.

Ordinær helgepris: 64.000kr
Ved bestilling før 10.Oktober: 43.750kr

Obs! Gjelder bare ved kjøp av minst 2 helger

Obs! Gjelder bare ved kjøp av minst 2 helger

Tillegsprodukt

Legg til et show samme helg/helgen etter. Pris: 17.000kr pr.

Pris: 3500kr pr.afterparty

Pris: Fra 5000kr pr.afterparty

Til velkomst/stunt i lobby/servering av velkomstdrikk/lignende. 700kr pr.akrobat / 250kr pr.danser (maks 30 min). Spør for detaljer.

Gjennomsnittlig pris pr.person for middag på julebord: 500kr. Gjennomsnittlig pris pr.person for middag og show 800kr (ekstra: 300kr). Ved å følge disse prisene utgjør det bare 72 gjester pr.show for at dere dekker prisen for Weekend Showpakken.
Som hotell kan du også legge på ekstra for overnattingspakker.

Ønsker dere lokaler tilpasset "Dinner and a show", men har for små lokaler? Hva med å flytte bordene og serveringen inn i en større konferansesal? Våres lysdesign og scenerigg vil pryde salen så lenge deres servitører kan servere ved bordene.

BOOKING OG SPØRSMÅL

- Ved bestilling før 15.oktober skal 25% av totalprisen betales innen 20.oktober.
- Bookinger hos flere kunder i konkurranse vil ikke skje (eksempelvis hoteller/offentlige lokaler i samme by)

- Ved booking av mer enn 4 helger vil ikke showet bli solgt inn hos andre kunder.

- Julebord-show leveres mellom 24.november og 22.januar

Success! Message received.

bottom of page