top of page

GINA

"Som utøver har Gina danset med mange artister på Gran Canaria i konserter, TV og hoteller. I Norge har hun danset for private eventer, fester, kulturelle oppdrag, osv."

FINAL2_SMALL BALCK.png

Gina er født og oppvokst i Gran Canaria, Spania, der hun begynte å danse i en alder av 10. Hun startet sin danseutdanning ved en privat danseskole i hjemmebyen. Der fikk hun innføring av urbane dansestiler som hip hop, newstyle, krump, dancehall, jazz funk, kommersiell dans, waacking og voguing. Med danseskolen deltok hun på flere nasjonale hip hop mesterskap og tok seiersplass på flere av dem.

 

5 år senere bestemte hun seg for å fortsette sin dansevirksomhet på egen hånd og dro dermed på internasjonale camps og workshops. I denne perioden åpnet hun sin egen danseskole i Spania, spesialisert i urbane stiler. Gina preparerte og sendte så sine elever ved skolen til å konkurrere i forskjellige nasjonale konkurranser slik hun selv hadde gjort noen år i forveien.

 

Desember 2016 flyttet Gina til Norge og jobber fortsatt karrieren sin som dansepedagog og danseutøver. Hun underviser fast i hip hop, girly style, urban lyrisk, afro-fusion, osv ved forksjellige danseskoler i Oslo som KGB Dans og Ballet, Vinderen dansestudio, Dansesonen og Studio Step Up. I tilleg til vanlig undervisning har hun også forberedt elevene sine til å konkurrere og opptre på store arenaer som Norske Talenter.

Som utøver har Gina danset med mange artister på Gran Canaria i konserter, TV og hoteller. I Norge har hun danset for private eventer, fester, kulturelle oppdrag, osv. I 2018 og 2019 deltok Gina også i den «International Youth Dance Festival» i Macau, Kina, for å representere Norge blant mange andre nasjoner.

GINA FORTELLER
Random Fact: Jeg føler meg ukomfortabel når jeg snakker med personer som er lavere enn meg. Jeg er nemlig vant med at jeg alltid er den laveste i rommet.
Min største inspirasjon: Personer som aldri gir opp, når målene sine og er fortsatt ydmyke.
Min guilty pleasure: Sjokolade!!!
Jeg smiler av: Klemmer fra barn :)
I samfunnet er jeg: Den stressa forrestningskvinnen - jeg må ha alt organisert og deretter følge opp alt jeg har planlagt. Om jeg ikke får til det, kan jeg bli helt gal!

Gina show reel

Gina show reel

Play Video
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page