top of page

IRLIN

"Irlin er founder av Radix og jobber fulltid som profesjonell danser og instruktør. Hun har vært koreograf på en rekke musikkvideoer og sceneshow. Hun har danset i ulike tv-produksjoner, laget ansimasjoner for PC spill og har vært aktiv internasjonal battler. Mange husker henne som finalist som solo danser i Norske Talenter

FINAL2_SMALL BALCK.png

Irlin startet sin dansekarriere som profesjonell utøver, koreograf og instruktør allerede som 18åring. Hun har gjort jobber på scener i både inn og utland. Hun var med-koreografi og danser i skandinavias største Michael Jackson tribute, The Thrill, som høstet høye terningkast fra både VG, Dagbladet og Aftenposten. Hun har koreografert for musikkvideoer til etablerte artister som Marit Sehl, Raylee, Robert Vandetta og gjort koreografi for oppsett av kjente musikaler som Jesus Christ Superstar og Spelemann på Taket . Hun dro på turnè med sanger/komiker Tommy Steine som koreograf og danser i 2014, har danset på Allsang på Grensen, Senkveld og ble i 2012 invitert til å være gjestedommer på  NRKs "Popstokk". I tillegg har hun spilt inn danseanimasjoner for det store og internasjonale PC-spillet "The Secret World" og deler aktivt dansesnutter til tusener av følgere på sosiale medier. 

I 2017 startet Irlin aktivt med dansestilen "Waacking" og reiser rundt forbi i hele verden for å delta på battle og hente inspirasjon og kunnskap. Deriblant USA, Russland, Slovakia, England, Frankrike, Italia, Sverige, Belgia, Polen og Canada. Hun har tatt med seg hjem flere sterke plasseringer og seiere og har selv vært dommer i battles i Norge.
I 2019 deltok hun på nytt i Norske Talenter som solist i Waacking. Denne gangen skapte hun norsk historie når hun i semi finalen tok med omlag 30 dansere fra både inn og utland til å vise det første store waacking showet på norsk tv. I 2020 ble dansestilen fremført av henne under Eurovision.

Irlin har blitt invitert til å holde workshop på flere skoler og studioer. Spesielt innenfor waacking, sensual og hip hop, både for elever og profesjonelle dansere, i alle kanter av landet. Hun jobber også fulltid som danseinstruktør på flere studioer i og utenfor Oslo. 

 


 

IRLIN FORTELLER
Random Fact: Jeg elsker ananas, men hater smaken!
Min største inspirasjon: Michael Jackson og gode mennesker
Min guilty pleasure: Kardashian og Selfie-filtere
Jeg smiler av: Søte dyr og når mennesker deler kjærlighet
I samfunnet er jeg: Nerden - jeg elsker random/fun facts. Jeg suger til meg småfakta hele tiden og spytter derfor ofte inn "fun fact" i samtalen - men som regel er det bare meg som synes de er facinerende... xD


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page