top of page

JULIA

Hun har i løpet av sin danseerfaring opptrådt ved ulike forestillinger både i Norge og Russland. Julia koreograferte og danset sammen med Radix i Kina på International Youth Dance Festival."

FINAL2_SMALL BALCK.png

JULIA er opprinnelig fra Russland, men hun var oppvokst i en liten by i Finnmark kalt Hammerfest. Der gikk hun på Hammerfest Kulturskole fra ung alder og danset jazz, moderne og klassisk ballett. Hun viste tydelig talent og allerede i en alder av 13 år ble hun medlem av hip hop crewet «Attitude Dance Crew» i Hammerfest. Julia har siden holdt workshops i dansestilene jazz og hiphop for både voksne og ungdommer for å utvikle dansemiljøet i hjembygden. 

 

Julia gikk på danselinja ved Kongsbakken Videregående skole og studerer for tiden ved Norges Dansehøyskole fordypning jazz med pedagogikk og er ferdig utdannet sommer 2020. ​

Julia er en allsidig danser og engasjerer seg både innenfor klassisk ballett, jazz, moderne og hiphop. Etter mange år med egen deltagelse på Ungdommens Kultur Mønstring ble hun invitert tilbake som dommer og til å holde workshop på UKM i Alta. I 2016 vant hun kulturstipendet fra Hammerfest Kommune.

Hun har i løpet av sin danseerfaring opptrådt ved ulike forestillinger både i Norge og Russland. Julia koreograferte og danset sammen med Radix i Kina på International Youth Dance Festival. Hvor crewet fremførte «Ashes».

 

Februar 2019 reiste hun sammen med Radix til Geilo for å premiere med forestillingen "Infected". Julia ble valgt av lærerne på Norges Dansehøyskole til å få lov til å reise på utveksling i Stockholm på «DOCH- Stockholm univeristy of the arts» i 3 månder.

 

Julia gjorde turnee med medelever i utvekslingsprogram i Sverige, hvor de fremførte en selvlaget forestilling på ulike steder i Sverige, i tillegg til å holde workshop for voksne rundt omkring.  


 

JULIA FORTELLER

Random Fact: Jeg er dårlig på teknologi!
Min største inspirasjon: Mennesker som aldri gir opp 
Min guilty pleasure: Melkesjokolade

Jeg smiler av: Det meste

I samfunnet er jeg: Den som bryr seg om andre, jeg er hjelpsom og en gledesspreder. 


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page