top of page

KARI AMANDA

"Kari Amanda har vært med i et talentutviklingsprogram mellom Norge og Russland, der hun ved tre anledninger har reist til Arkhangelsk for å opptre og holde workshops i hip hop. Hun var i en periode medlem av dansegruppen Manoeuvres som tok NM gull i hip hop formation 2 år på rad."

FINAL2_SMALL BALCK.png

Kari Amanda  er fra Senja i Nord-Norge og har danset siden hun var 7 år. Hun har reist mye i både inn- og utlandet for å opptre, konkurrere, ta klasser og for å undervise. Hun gikk på danselingen ved Kongsbakken VGS i Tromsø. Det var hennes første møte med de sceniske dansestilene jazz, ballett og moderne- og samtidsdans. I 2017 fullførte hun sin bachlorgrad i moderne- og samtidsdans ved Norges Dansehøyskole.

Av tidligere erfaring har Kari Amanda vært med i et talentutviklingsprogram mellom Norge og Russland, der hun ved tre anledninger har reist til Arkhangelsk for å opptre og holde workshops i hip hop. Hun var i en periode medlem av dansegruppen Manoeuvres som tok NM gull i hip hop formation 2 år på rad. I 2014 gikk turen til Los Angeles der hun deltok på Latitude Dancecamp og tok masterklasser med blant andre Willdabeast, Sorah Yang, Marty Kudelka og Shaun Evaristo. 

Kari Amanda er alltid sulten på å lære noe nytt og prøver så ofte hun kan å bevege seg utenfor komfortsonen sin.


 

KARI FORTELLER FORTELLER
Random Fact: Jeg har med meg lester (ullsokker) over alt!
Min største inspirasjon: Beyonce og storesøstrene mine
Min guilty pleasure: Lese økonomiblogger og lage budsjett
Jeg smiler av: Det aller meste
I samfunnet er jeg: Gledessprederen - smiler hvor enn jeg går


Kari' showreel

Kari' showreel

Play Video
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page