• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

"For oss i Radix er dansecrewet både familien vår og bedriften vår. Samholdet vårt er sterkt og det gir en fantastisk arbeidsmoral i vårt harde og aktive arbeid"

OM RADIX

Radix er en urban dansegruppe bestående av 9 dansere med bred og ulik dansebakgrunn. Alle crewmedlemmene har lang sceneerfaring og mye tyngde i dansekofferten sin. Samtlige har eller er under utdanning av en fordypende danseutdannelse, og/eller har mange årsverk som uttøvende danser, koreograf, dansepedagog eller kunstnerisk ansvarlig for ulike forestillinger og oppsetninger.

Kompaniet trener sammen flere timer i uken og fokuserer på konstant utvikling og danseglede i sitt samhold. De trenes av hverandre og er på hver sin front aktive på personlig utvikling innen de ulike danses stilene. Crewets medlemmer har ulike stilbakgrunner som gir en spennende allsidighet til gruppen.

Dansecrewet har levert dans for både eventer, musikkvideoer, konserter, flashdans, tv spill, forskningsprosjekt, tv, reklame og mer. Blant høydepunktene har gruppen to ganger blitt invitert til å opptre i Kina, hvor de også holdt workshop.


 

Radix er et dansecrew innen urbane og komersielle dansestiler med tyngde i allsidighet, synlig lidenskap og konstant utvikling.

Crewet har levert jobber til tv, musikkvideo, eventer og kurs. Blant høydepunktene er to opptredener i Kina.
 

RADIX DANSERNE

RADIX TRAINEE

 

Kontakt Radix:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle