top of page

LISA MARIE

"Hun har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og«DaYo» (Dancing Youth) knyttet til Cre-8 og har gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjenteinnenlandske og utenlandske artister."

FINAL2_SMALL BALCK.png

Lisa Marie  er utdannet danser og dansepedagog med bachelor fra Norges Dansehøgskole 2015. Medstort hjerte for hip hop har hun gått fra å være selvlært til å bli en profilert danser innen streetdancemiljøet.

Hun har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og«DaYo» (Dancing Youth) knyttet til Cre-8 og har gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjenteinnenlandske og utenlandske artister. Lisa Marie har vært main danser i Radix siden 2016 og gjort både korte og lengre forestillinger, showevents og danset for artisten Aili (NO).

Siste store oppsetning med Radix, var i Macau under International Youth Dance Festival 2019 (CHN), hvorav det er 3 året hun har dansetpå festivalen.Siden 2014 har hun undervist hip hop, moderne, jazz og klassisk ved profilerte danseskoler som Terpsi Dansestudio, Follo Folkehøgskole, Bølgen Dansestudio, Allegro Ballettstudio, Jessheimdanseskole og på videregående skole.

Lisa Marie jobber nå som frilans danser og underviser på Vinderen Dansestudio i Oslo


 

LISA FORTELLER
Random Fact: Min største drøm da jeg var liten var å bli reklameutdeler…vel jeg er glad det ikke er tilfellet nå!
Min største inspirasjon: inspirer meg av de små tingene,som f.eks å se rushtrafikken suse forbi nårjeg sitter på benken eller hvordan vannet renner nedover i ulike virvler langs Akerselva
Min guilty pleasure: Iskaffe 
Jeg smiler av: Kake!
I samfunnet er jeg: Politikeren - jeg elsker å debattere, har fryktelig mye meninger og er meget god på overbevisning


Showreel Lisa Marie 2020

Showreel Lisa Marie 2020

Play Video
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page