top of page

MIA
(Radix Trainee)

"Mia flyttet videre til Bergen og gikk et år på Bårdar akademiet hvor hun igjen fikk en del sceneerfaring. Deretter flyttet hun til New York og studerte dans på Broadway Dance Center et halvt år."

FINAL2_SMALL BALCK.png

Mia 

Mia kommer fra en liten bygd på Vestlandet som heter Etne. Det var ikke mye tilbud innen dans der, men de hadde turn som hadde et tilbud for å gå på dans. Mia starter dermed der når hun var ca 10 år. Etterhvert ble hun med i oppvisningstroppen og oppviste på ulike turnstevner.

 

Når Mia var 16 år startet jeg på danselinjen på Skeivang vgs i Haugesund og dette var hennes første møte med ballet, jazz og moderne. Der satte de opp noen forestillinger, samtidig som hun ved siden av studiene var turntrener i Etne IL. 

 

Etter vgs flyttet Mia hjem igjen og jobbet som danselærer på kulturskolen i Vindafjord. Hun hadde 8 grupper hver uke og var eneste danselærer. Her satte hun blant annet opp elevforestilling.

 

Mia flyttet videre til Bergen og gikk et år på Bårdar akademiet hvor hun igjen fikk en del sceneerfaring. Deretter flyttet hun til New York og studerte dans på Broadway Dance Center et halvt år. Mia har alltid likt best å danse hip hop/kommersielt, men dette var hennes første møte med ”ordentlig” hip hop klasser. Før var det kun gjennom sosiale medier/filmer. Deretter gikk turen til Oslo. Der gikk hun på Circle Dance Academy et år. Hadde en avslutningsforestilling med skolen, og deretter ble hun med i Circle sitt showteam. 

 

Mia bodde også et år i Bergen hvor hun jobbet som danselærer på B`Hip Hop Dansestudio og Bergen Dansesenter.  Hun elsker  å holde på med prosjekter og være med på prosjekter – laget flere dansevideoer der blant annet en veldig unik tegnspråkdansevideo.

 

MIA FORTELLER
Random Fact: Studerer tegnspråk
Min største inspirasjon: Søskenbarnet mitt og Beyonce
Min guilty pleasure: Kardashians og Snickers!
Jeg smiler av: At folk blir behandlet rettferdig!
I samfunnet er jeg: Gledesspreder eller drømmeren - i den forstand at eg følger drømmene mine, og jobbe mot målene mine uansett odds


Radix Showreel

Radix Showreel

Play Video
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page